Veelgestelde vragen

Hieronder kunt u het antwoord vinden op de meest gestelde vragen van onze klanten.

Natuurlijk. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden. De offerte is geheel vrijblijvend.

In overleg is dit mogelijk. Vaak bezorgen en plaatsen wij mobiele badkamers en toiletwagens om zeker te zijn dat alles voor u zorgeloos is aangesloten!

Ja, in principe wel. Wanneer wij een gehuurd item niet schoon retour ontvangen hanteren we 40 euro schoonmaakkosten. U kunt dit ook vooraf overleggen met ons.

We communiceren al onze prijzen¬† ‘vanaf’ omdat wij maatwerk leveren. Bij veel verhuurmiddelen hanteren wij een minimale huurperiode van 1 week. Wanneer wij contact met u hebben kunnen we samen met u bekijken wat in uw situatie nodig is of past. Ook kan het zijn dat uw wens uitgebreid wordt met diverse benodigdheden die niet standaard in het aangeboden verhuurmiddel zijn opgenomen.

We communiceren onze prijzen exclusief BTW. In de praktijk verhuren wij aan bedrijven en aan particulieren. Bij een vanaf prijs op onze website kunt u dus als particulier de btw optellen.

Wanneer u een verhuurmiddel langer nodig bent dan eerder overeengekomen willen we u vragen tijdig contact met ons op te nemen. Dan kunnen we samen bekijken of het verhuurmiddel langer beschikbaar is voor u.

Wilt u graag advies?

We helpen u graag met uw vraag