Thuis in alle comfort douchen zonder gedoe

Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen of renoveren komt u voor het praktische probleem te staan dat u geruime tijd niet gebruik kunt maken van de douche en/of toilet. Zeker als u een gezin heeft met (jonge) kinderen kan dit een grote uitdaging zijn. Vaak kiest men om bij buren, vrienden of familie gebruik te maken van een douche of toilet. Toch voelt het voor veel mensen bezwaarlijk om anderen ’tot last’ te zijn. Hoe fijn zou het zijn als u gewoon thuis kunt blijven douchen en gebruik kunt maken van het toilet tijdens uw verbouwing of renovatie!

Een mobiele badkamer huren bij Sijbesma Verhuur is een uitkomst in dat geval. Onze comfortabele, moderne mobiele badkamers zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs in de winter comfortabel door de hoogwaardige isolatie en verwarming waardoor vorstvrij plaatsen geen enkel probleem is.

Er is alleen een 230V aansluiting voor de verlichting en boiler nodig. Daarnaast is een water aansluiting benodigd. Sijbesma Verhuur plaatst voor u de mobiele badkamer en sluit deze geheel voor u aan zodat u snel comfortabel kunt blijven douchen. Wilt u vrijblijvend advies? neem dan contact op!

Rijk uitgerust

Onze badkamers zijn recent aangeschaft en bieden hiermee maximaal comfort in gebruik en onderhoud. Op dit moment hebben wij vijf modellen beschikbaar voor de verhuur. Vraag naar de mogelijkheden voor uw huurperiode!

  • binnenkant mobiele badkamer type b

Bekijk hier ons aanbod mobiele badkamers

  • Mobiele badkamers

     150.00 (prijs excl. BTW)

Ook te huur bij Sijbesma Verhuur

Meer informatie?

We nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen te bespreken.

Wilt u graag advies?

We helpen u graag met uw vraag