Toiletwagens voor iedere gelegenheid

Een mobiele toiletwagen is de ideale oplossing voor ieder evenement. Groot of klein. Veel van onze mobiele toiletwagens worden ingezet bij (dorps)feesten, bruiloften en grote(re) festivals. We hebben diverse modellen van groot tot klein en voorzien van alle gemakken.

Een mobiele toiletwagen huren bij Sijbesma Verhuur is dan een uitkomst. Iedere toiletwagen is variërend in grootte en heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en uitrusting. Zo is de kleinste wagen voorzien van één heren en dames toilet en zijn de grootste wagens voorzien van maar liefst drie damestoiletten, 1 heren toilet en drie urinoirs.

Er is alleen een 230V aansluiting voor de verlichting en een water aansluiting benodigd. Wanneer er geen afvoer beschikbaar is kan er tegen meerprijs een opvangbak bijgeleverd worden. Sijbesma Verhuur plaatst voor u de mobiele toiletwagens en sluit deze geheel voor u aan zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact op!

Rijk uitgerust

Onze toiletwagens zijn recent aangeschaft en bieden hiermee maximaal comfort in gebruik en onderhoud. Op dit moment hebben wij meerdere modellen beschikbaar voor de verhuur. Vraag naar de mogelijkheden voor uw huurperiode!

 • mobiele toiletwagen type a op locatie bij een klant
 • mobiele toiletwagen type A
 • binnenkant mobiele toiletwagen type a

Bekijk hier ons aanbod toiletwagens

 • VIP Toiletwagen

  Vanaf 250.00 (prijs excl. BTW)
 • Toiletwagen

  Vanaf 175.00 (prijs excl. BTW)
 • Toiletwagen

  Vanaf 225.00 (prijs excl. BTW)
 • Toiletwagen

  Vanaf 250.00 (prijs excl. BTW)

Ook te huur bij Sijbesma Verhuur

Meer informatie?

We nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen te bespreken.

Wilt u graag advies?

We helpen u graag met uw vraag